Rock Resort on ylpeä nimikkokumppani

Kaikki alkoi unelmasta rakentaa maailman paras par3-kenttä. Se sai jatkoksi unelman rakentaa Suomen hienoin asuinalue.

Viime lokakuussa Kari Karvisen puhelin soi. Soittaja oli Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen. Viidentoista minuutin keskustelun jälkeen oli selvää, että Pickalassa pelataan Ladies European Tourin osakilpailu ja Rock Resort, kivenheiton päähän rakentuva korkeatasoinen asuinalue sydämenään maailman paras par3-kenttä, on siinä mukana.

”Asun Pickalassa, ja olen henkeen ja vereen pickalalainen. Tällaisia mahdollisuuksia saada Euroopan pääkiertueen kilpailu omalle kotikentälle ei tule joka päivä, joten tämä täytyy siinäkin mielessä hyödyntää. Seuraavien päivien aikana minulle kirkastui, että haluamme kilpailun nimikumppanuuden”, elämäntapagolfariksi itseään tituleeraava Rock-yhtiöiden pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Karvinen summaa.

Näin Ladies Open by Pickala Rock Resort alkoi saada vauhtia nimestä alkaen. Karvinen ja hänen yhtiökumppaninsa, myöskin pickalalainen, Jussi Nurmio uskoivat tapahtuman vetovoimaan ensi kontaktista lähtien.

”Meidän kohdallamme puhutaan merkittävästä kuusinumeroisesta summasta, jolla tuemme tapahtumaa. Näen silti, että tässä on loistava tilaisuus tuoda Rock Resortia näyttävästi esille sekä kotimaassa että kansainvälisesti”, Karvinen valottaa.

Rock Resort on Pickalan vapaa-ajankeskuksessa sijaitseva uusi korkeatasoinen asuinalue, joka on kooltaan Helsingin Katajanokan luokkaa. Se sijaitsee Pickalan Park- ja Forest-kenttien välisellä alueella. Sen ydin on alkukesällä 2025 valmistuva yhdeksänreikäinen par3-kenttä Rock klubitaloineen. Kentän rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa tähdäten kymmenen miljoonan euron budjetillaan maailman parhaaksi par3-kentäksi.

Rock-kentän työmaa etenee hyvää vauhtia. Kari Karvinen ja Jussi Nurmio ovat henkeen ja vereen pickalalaisia.

Kenttää ympäröivälle luonnonkauniille ja kallioiselle asuinalueelle kaavoitetaan yli 100 tonttia, joiden myymisellä on tarkoitus kattaa muun muassa Rock-kentän investointikustannukset.

”Rock Resort sijaitsee poikkeuksellisen upealla paikalla keskellä kaunista maisemaa ja harrastusmahdollisuudet ovat kirjaimellisesti kivenheiton päässä. Silti Helsinkiin pääsee vain reilussa puolessa tunnissa. Nyt jo saamiemme kyselyjen perusteella uskomme vahvasti tonteille löytyvän mielenkiintoa.”

Kesäkuun puolivälissä asiat nytkähtivät jälleen merkittävästi eteenpäin, kun Siuntion kunnan kanssa allekirjoitettiin sopimus Rock Resortin asemakaavoituksen käynnistämisestä. Rock Resortin tontit ja asunnot tulevat myyntiin loppuvuonna 2024. Rock-kenttä klubirakennuksineen avataan alkukaudella 2025. Tulevaisuuden suunnitelmissa siintävät myös ympärivuotinen hotelli, pieni spa uima-altaineen ja erilaisine wellness-hoitoineen ja kuntosaleineen.

Vaikka Ladies Open by Pickala Rock Resortin kilpailun aikana 29.6.-1.7. Rock-kentän työmaa on käynnissä ja pelihaluja joutuu vielä siirtämään, voi yleisö käydä turvallisesti vilkaisemassa tulevaa maailman parasta par3-kenttää. Se onnistuu Parkin 17. griinin takaa lähtevää polkua pitkin. Polun vierestä löytyy Rock-kentän kartta ja polku johtaa pienelle kalliolle, jonka laella avataan alkukaudella 2025 Rockin klubirakennus ravintoloineen. Klubitalon paikalta näkyy alue, jossa tulee sijaitsemaan Rock-1 tiipaikat ja Rock-9 griini sekä harjoitusgriini.

Toinen tapa tutustua Rock Resortiin ja sen tarjontaan on vierailla Rock Resortin esittelypisteessä Pickala Golfissa. Esittelypisteenä toimiva pieni lasiseinäinen hirsitalo sijaitsee toisen harjoitusgriinin vieressä ja LET-kisan aikana sen vieressä on myös Siuntion kunnan esittelypiste. Rockin esittelypisteessä on koko ajan paikalla henkilökuntaa, jonka tunnistat Rockin logolla varustetuista vaatteista. Siellä voit tutustua Rock Resortin aluetta lintuperspektiivistä esittelevään upeaan 3D-animaatioon sekä muuhun esittelymateriaaliin. Myös perustajat Kari Karvinen ja Jussi Nurmio ovat paikalla ajoittain – näistä kellonajoista kerrotaan esittelypisteen seinällä ja lisäksi some-kanavissa Facebook (Pickala Rock) ja Instagram (@pickalarock).

”Toivotamme kaikki runsain joukoin paikalle Pickalaan kesän suurimpaan golfjuhlaan. Samalla voi tutustua ehkä omaan tulevaan asuinalueeseenkin”, Karvinen vinkkaa.

Lue lisää: pickalarock.fi

Kuuluisa siirtolohkare, josta kaikki sai alkunsa.