Suorat lähetykset tuovat huippugolfin kotikatsomoihinkin

Naisten Euroopan kiertue palaa Suomeen 10 vuoden tauon jälkeen, kun Gant Ladies Open valloittaa Aura Golfin viheriöt Turussa 15.-17.heinäkuuta. Lähtöasetelmat ja ajoitus eivät voisi olla herkullisempia, sillä suomalaisten kärkinimet ja olympiaedustajat Matilda Castrén ja Sanna Nuutinen ovat kisan kaksi suurinta voittajasuosikkia. Nähdäänkö Ruissalossa suomalaisjuhlat kotiyleisön edessä vuoden 2008 tapaan?

Mukana kilpailussa on kaikkiaan 19 suomalaista, joten kannustettavia riittää reilusti.

Kilpailuun on vapaa pääsy, mutta kattavat suorat lähetykset tuovat tunnelman ja hienot suoritukset myös kotisohville tai vaikka laiturin nokkaan. Ruutu esittää Gant Ladies Openin suorana torstaista lauantaihin ja maksutta suomenkielisellä selostuksella. Selostaja toimii Teemu Tyry, ja kommentaattorina ammattilaispelaaja Oona Vartiainen.

Lauantain ratkaisuhetket lähetetään suorana myös Ylellä, jossa selostajana on olympiagolfiin lämmittelevä Juha Valvio. Kommentaattorina Ylellä on kaksinkertainen LET-voittaja Minea Blomqvist-Kakko.

Aikataulu:

Ruutu-palvelu
To 15.7. 10.30-15.30
Pe 16.7. 13-18
La 17.7. 10-15

Yle TV2
La 17.7. 12-15

”Upeaa, että saamme tarjottua huippugolfia koko Suomen laajuisesti televisioinnin avulla. Tämän toteuttaminen on ollut iso ponnistus meidänkin organisaatiolta. Ruudun kanssa teimme yhteistyötä jo viime kesänä, ja olen iloinen että myös Yle näki potentiaalin näin korkeatasoisessa urheilutapahtumassa”, kertoo Golfliiton markkinointipäällikkö Kimmo Rantamäki.

”Katsojille on varmasti luvassa upeaa taituruutta viheriöillä ja hienoa kuvaa keskellä Suomen kauneinta kesää. Jos ei pääse paikan päälle, kannattaa ehdottomasti katsoa! Toki Golfliiton ja Ladies European Tourin somekanavat seuraavat aktiivisesti tapahtumia ja etenkin suomalaisten otteita.”