Tärkeimmät tärpit Pickalan LET-kisan seuraamiseen

Ladies Open by Pickala Rock Resort -kilpailu valtaa tällä viikolla Pickalan. Ota nämä asiat haltuun, jotta saat kaiken irti Suomen golfkesän päätapahtumasta.

Paikan päälle katsomaan

Golf on parasta paikan päällä. Huippugolfin seuraaminen lähietäisyydeltä on silmiä avaava kokemus, joka jokaisen golfarin kannattaa ainakin kerran kokea. Pickalaan tullessa yleisölle tarkoitettu maksuton parkkipaikka löytyy Pickalan ABC:n läheltä. Isot opasteet vievät perille parkkialueelle, josta on maksuton shuttle-kuljetus kisapaikalle. Golfkentän parkkialueet eivät ole kilpailun aikana yleisön käytössä, joten otathan tämän huomioon.

Bussilla saapuminen

Pickalaan järjestetään edullisia yleisökuljetuksia Kirkkonummen juna-asemalta sekä Hotel Mattsista Matinkylän metroaseman läheisyydestä. Kuljetusten aikataulut ovat seuraavat:

Kilpailun katsominen televisiosta

Ruutu-palvelu ja Yle näyttävät kilpailusta suoria lähetyksiä perjantaina ja lauantaina. Ruudun lähetys alkaa perjantaina kello 12 ja kestää kello 15:een. Lauantaina kisaa voi seurata sekä Ruudusta että Yleltä kello 13–16. Ruudun selostamossa ovat äänessä Arno Seiro ja Antti Ahokas, Ylellä puolestaan Juha Valvio ja Oona Vartiainen.

Tule nauttimaan ikimuistoisista golfelämyksistä paikan päälle tai jännitä kisan etenemistä televisiosta.