— Katsojan opas —

Tervetuloa seuraaman huippugolfia paikan päälle Pickalaan! Kilpailua voi seurata maksutta koko kilpailuviikon ajan, myös harjoituspäivinä. Tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus saada ensikosketus lajiin myös ei-golfareille.

Katsojat voivat vapaasti seurata haluamiaan ryhmiä koko kierroksen ajan tai vaihtoehtoisesti istahtaa tietylle reiälle ihailemaan huippupelaajien suorituksia. Parhaista ja mielenkiintoisimmista paikoista saa kysyessä suositteluja infotiskeiltä tai paikalla olevilta toimitsijoilta, jotka ohjaavat yleisöä.

Huomioithan, että Forest- ja Seaside-kentät ovat normaalisti avoinna myös kisaviikolla, mutta jotkut alueen palveluista on varattu vain LET-pelaajille. Lisätietoa Pickalan sivuilla.

Käytännön vinkkejä

  • Saavuttaessa Pickala Golfin alueelle lisätietoa tapahtumasta saa infoteltoista, jotka sijaitsevat Navetan kulmalla sekä Golfkartanon yläparkkialueen läheisyydessä.
  • Voit seurata suosikkipelaajiasi peliryhmän mukana kulkien tai vaihtoehtoisesti valita yhden paikan, josta näkee tapahtumia useilla väylillä. Loistavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi lyhyet par3-väylät, joissa voi seurata useiden ryhmien otteita vaikka pidempäänkin. 
  • Kiikarit ovat hyvä apuväline tapahtumien seuraamiseen kauempaankin.
  • Varaudu erilaisiin sääolosuhteisiin – aurinkorasvan ja vesipullon lisäksi kannattaa ottaa mukaan hyvät kävelykengät sekä sateenvarjo ja pitkähihainen.
  • Pickala Golfin range on suljettu muilta kuin kilpailijoilta koko viikon ajan. Yleisö voi seurata pelaajien harjoittelua rajatulta alueelta. Forest ja Seaside ovat avoinna normaalisti.
  • Valtaosa kenttäalueesta soveltuu liikkumiseen (suuripyöräisten) lastenrattaiden kanssa.
  • Tuloksia on helpointa seurata Ladies European Tourin omasta LET-sovelluksesta.

Saapuminen ja pysäköinti

Pickala Golf sijaitsee Siuntiossa, noin 40 kilometriä Helsingistä länteen Hangontietä.
Pysäköinninvalvojat ohjaavat liikennettä kentän ympärillä. Parkkitila paikan päällä on kisaviikon ajan rajoitettu LET-kisan organisaatiolle, henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille sekä Seaside ja Forestin pelaajille.

OMALLA AUTOLLA TULEVA YLEISÖ
Yleisön autoille on varattu paikoitusalue ABC:n viereiseltä louhinta-alueelta. Alueelle käännytään Hangontieltä oikealle Kelan liittymästä, joka on juuri ennen ABC-aseman luona olevaa vanhaa siltaa. Paikoitusalueella on liikenteenohjausta sekä maksuton shuttle-kuljetus Pickala Golfiin. Koska parkkipaikkoja on rajoitettu määrä, suosittelemme vahvasti kimppakyytejä! 

YLEISÖKULJETUKSET
Kilpailutapahtumaan järjestetään kilpailupäivinä (to-la) yleisökuljetuksia sekä Isosta Omenasta että Kirkkonummen juna-asemalta. Kuljetusten aikatauluista ja etukäteisvaraamisesta sekä maksuista kerrotaan lähempänä kisaa.

Yleisön palvelut alueella

KLUBITALO
Koko kisaviikolla (ma-la) klubiravintola on varattu LET-pelaajille Players Lounge -tilaksi sekä kabinetissa toimivalle kilpailutoimistolle,  jossa työskentelevät LET-kilpailujohto, Golfliiton ja Pickala Golfin kilpailuorganisaatiot. Yleisöllä ja Pickalan muilla kentillä pelaavilla on kuitenkin mahdollisuus käydä klubitalolla ostamassa kahvilatuotteita sekä virvokkeita normaalisti myyntitiskiltä ja siirtyä sen jälkeen sisääntulon vasemmalla puolella olevalle terassille.

NAVETTA
Navettaan on kisan ajaksi avattu ”klubitalo” yleisölle sekä Seasiden ja Forestin pelaajille. Navetassa on tarjolla lounasta sekä normaaleja klubiravintolan tuotteita. Tilassa ruokailevat myös vapaaehtoiset.

KIOSKIT
Parkin 10-kioski ja Forestin taukokioski toimivat laajennetulla tuotevalikoimalla kisan ajan.

TARJOILUALUE ”SAARI”
Kisakentälle tulee tarjoilualue, joka rajoittuu Parkin väylien 3, 5, ja 7 viheriöiden sekä 8 väylän lyöntipaikkojen rajaamalle alueelle. Alueelle tulee yksi isoista tulosnäytöistä sekä katsomorakenteita. Alueella on anniskeluoikeus sekä hodarimyyntipiste.

WC
Kentällä olevat kiinteät WC:t ovat normaalisti yleisön käytössä. Lisäksi yleisölle on hankittu useampia liikuteltavia WC-tiloja kentälle sekä Makasiinin ja Golfkartanon väliselle alueelle. Poikkeuksena WC-tilat, jotka merkitty Players only -kyltillä.