Katsojien saapuminen Pickalaan

Ladies European Tourin Suomen kotikisa, Ladies Open by Pickala Rock Resort, pelataan Siuntion Pickala Golfissa 29.6-1.7. Sijainti pääkaupunkiseudulla keskellä hienointa kesää mahdollistaa upean yleisötapahtuman, ja Pickalaan odotetaankin runsaasti katsojia nauttimaan huippugolfista ja golfjuhlasta sekä kannustamaan suosikkejaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja katsojia palvelee oma yleisöparkki sekä ennakkoon varattavat yleisökuljetukset.

Tapahtumaan saapumista suunnitellessasi, otathan huomioon nämä vinkit:

Pickala Golf sijaitsee Siuntiossa, noin 40 kilometriä Helsingistä länteen Hangontietä. Alueen liikennettä ja pysäköintiä rajoitetaan virallisten kilpailupäivien 29.6.–1.7. aikana. Pysäköinninvalvojat ohjaavat liikennettä Störsvikin risteyksestä alkaen kentän ympärillä, ja kaikki parkkitila paikan päällä on kisaviikon ajan rajoitettu LET-kisan organisaatiolle, henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille sekä Seasiden ja Forestin pelaajille.

Yleisökuljetukset Espoosta ja Kirkkonummelta

Helppo tapa päästä Pickala Golfiin ovat valmiit yleisökuljetukset. Niitä järjestetään kilpailupäivinä sekä Hotel Mattsista Matinkylän metroaseman vierestä että Kirkkonummen juna-asemalta. Kuljetukset vaativat ennakkovarausta ja -maksua verkkokaupasta, bussissa ei myydä lippuja. Menopaluun hinta on 10-20 € lähtöpaikasta riippuen.

VARAA MATKASI TÄSTÄ!

ESPOO HOTEL MATTS – PICKALA

Pe 30.6.

Lähtö Espoo klo 9:00, paluu Pickalasta klo 14:00
Lähtö Espoo klo 13:00, paluu Pickalasta klo 19:00

La 1.7.

Lähtö klo 10:00, paluu Pickalasta klo 16:30

KIRKKONUMMEN ASEMA – PICKALA

To-Pe 29.-30.6.

Lähtö Kirkkonummi klo 9:00, paluu Pickalasta klo 14:00
Lähtö Kirkkonummi klo 13:00, paluu Pickalasta klo 19:00

La 1.7.

Lähtö Kirkkonummi klo 10:00, paluu Pickalasta 16:30

Omalla autolla saapuva yleisö

Pickala Golfiin ei kilpailupäivien aikana 29.6.-1.7. pääse ajamaan ilman kulkulupaa, joten yleisön omille autoille on varattu kaksi paikoitusaluetta, lähin louhosalueella Pickalan ABC:n lähellä ja toinen Prysmian-teollisuusalueella. Molemmilla paikoitusalueilla on pysäköinninohjaus.

1.Prysmian: Yksi shuttle-kuljetus liikkuu Prysmian-teollisuusalueen parkkipaikan ja Pickala Golfin välillä 30min välein klo 9-19.30. Alueelle on viitoitus rannikkotie 51:ltä noin 4 kilometriä ennen Pickalan ABC-asemaa. Helsingin suunnasta tultaessa käänny vasemmalle, seuraa opasteita ”LET-yleisöparkki”.

2.Louhinta-alue: Lähimpään yleisöparkkiin käännytään Hangontieltä oikealle Kelan liittymästä juuri ennen Pickalan ABC:n vanhaa siltaa. Seuraa opasteita ”Lähin LET-yleisöparkki”. Nonstop shuttle-kuljetus Pickala Golfiin klo 8.15-19.30 Pyydämme huomioimaan, että louhinta-alueelta on noin kilometrin kävelymatka shuttle-kuljetuksen nouto/jättöpaikalle. Matkustajat voi jättää shuttlen noutopaikalle, mutta auto on ajettava louhinta-alueelle parkkiin.

Suosittelemme, että louhinta-alueen yleisöparkista takaisin Helsinkiin päin suuntaavien katsojien kannattaa kotimatkalla välttää ruuhkaista 51-tietä, ja ajaa sen sijaan kiertoreittiä Bölen kautta. Opastus paikan päällä.

Pyöräparkki

Pyörällä saapuvat katsojat löytävät pyöräparkin yläparkkipaikalta, tennis- ja padelkenttien vierestä.

 

Yleisö on lämpimästi tervetullut seuramaan Ladies Open by Pickala Rock Resort -kotikisaa Pickala Golfiin! Lisää vinkkejä parhaaseen katselukokemukseen saat Katsojan oppaasta.