LET-kisa Pickalassa kiinnostaa kumppaneita

Keskellä kauneinta kesää Pickalassa on luvassa huippugolfia, kun Ladies European Tour (LET) rantautuu jo kolmatta vuotta peräkkäin Suomeen. Ladies Open by Pickala Rock Resort -nimeä kantava kilpailu pelataan 29.6-1.7. 

Kansainvälisen suurtapahtuman järjestäminen Pickalassa on ainutlaatuinen mahdollisuus Pickalalle ja koko Suomi Golfille. Kiinnostus LET-kisaa ja kilpagolfia kohtaan on korkealla ja pelaajia houkuttelee Solheim Cup -pisteiden lisäksi Suomen historian suurin golfkilpailun palkintopotti 300 000 euroa. Sijainti pääkaupunkiseudulla avaa erinomaiset näkymät huikealle yleisötapahtumalle.

”Tavoitteenamme on rakentaa kilpailun ympärille monipuolinen kattaus palvelemaan pelaajia, yleisöä ja yrityksiä. Tässä kulmakivenä on klubin laaja ja kilpagolfille hyvin myötämielinen golfyhteisö. Kentillämme on pelattu useita kansallisia ja kansainvälisiä arvokisoja, joten kisaorganisaatiolta ja vapaaehtoisilta löytyy vankkaa osaamista ja intohimoa”, toteaa kilpailun tapahtumapäällikkö Outi Kunttu.

Yrityksille Ladies Open by Pickala Rock Resort tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vahvistaa yrityksen brändiä kiinnostavassa golfkohderyhmässä sekä ennen kaikkea kovassa nosteessa olevassa naispelaajayhteisössä. Tapahtuma tarjoaa kansainvälisen sekä kotimaisen TV-näkyvyyden lisäksi puolen vuoden aikaikkunan moninaisille hyödyntämismahdollisuuksille.

Kilpailun promoottorina toimii Suomen Golfliitto, mutta järjestäminen ja siihen liittyvä varainhankinta on iso yhteinen ponnistus Pickala Golfin kanssa. Kiinnostus tapahtumaa kohtaan yritysten osalta on ollut kova ja suurin osa pääkumppanuuksista on jo myyty. 

”Näinä vuosina on ollut ilo tarjota huippugolfkuvastoa suomalaisille. Niin Suomen naisissa kuin miehissäkin on ollut realistista odottaa osakilpailuvoittoja suurilla kiertueilla. Golfliitto haluaa jatkossakin olla mukana yhteistyökumppaniensa ja mediatoimijoiden kanssa tarjoamassa yhteisiä menestyksen hetkiä. Ladies European Tour on osoittanut, että Suomi kuuluu heidän suosikkikohteisiinsa ja Pickala Golf tulee tekemään varmasti upean vaikutuksen”, iloitsee Golfliiton Head of Sales and Marketing Kimmo Rantamäki.

Paikallispanos on tänäkin vuonna vahva – kilpailun nimikkokumppanina toimii Pickala Rock Resort, joka kokee kansainvälisen kisan näkyvyyden rakentavan brändimielikuvaa vireästä ja kasvavasta alueesta, jossa asuvat hyvinvoivat ja onnelliset golfhenkiset asukkaat. Myös Siuntion kunta on osa kilpailun kumppaniverkostoa.

”Ladies European Tourin osakilpailu on meille täydellinen ”match”, sillä Pickala tunnetaan sekä vahvana kilpagolfseurana että aktiivisena naispelaajayhteisönä. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat olennainen osa toimintaamme ja haluamme olla mukana suomalaisen naisgolfin kehittämisessä. Kilpailu vahvistaa entisestään koko Pickalan alueen brändiä sekä mahdollistaa kisan kumppaneille huippukiinnostavan kohderyhmän lisäksi premium-puitteet suhdetoiminnalle sekä verkostoitumiselle” Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen kertoo.

Tapahtuman kumppaneiden VIP-teltta rakentuu parhaalle paikalle Park-kentän 1. teen ja 18. viheriön väliin tarjoten upeat puitteet nauttia tapahtumasta muiden golfhenkisten vieraiden kanssa koko kilpailun ajan. 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Pickala Golf
Janne Pelkonen, Pickala Golf Oy:n toimitusjohtaja
+358 40 770 8993 / janne.pelkonen@pickalagolf.fi

 

Golfliitto
Kimmo Rantamäki, Head of Sales and Marketing
+358 50 541 7577 / kimmo.rantamaki@golf.fi

 

Yhteenveto

  • Ladies European Tourin osakilpailu
  • Pelataan 29.6.-1.7.2023
  • Pelimuoto 54 reiän lyöntipeli
  • Kilpailuun pääsee mukaan 126 pelaajaa
  • Palkintopotti 300 000 euroa
  • Suomalaisista Ladies European Touria kaudella 2023 pelaavat Sanna Nuutinen, Ursula Wikström, Tiia Koivisto, Noora Komulainen, Niina Liias, Linda Henriksson, Elina Nummenpää sekä Matilda Castren ainakin muutamia yhteiskilpailuja.
  • Promoottori Golfliitto saa käyttöönsä 11 kutsukorttia

 

Tausta

Heinäkuussa 2021 Ladies European Tour palasi Suomeen 10 vuoden tauon jälkeen. Silloin Matilda Castren nappasi voiton runsaan kotiyleisön edessä Aura Golfissa Ursula Wikströmin ollessa toinen. Vuonna 2022 puolestaan kotikisa siirtyi Ahvenanmaalle Ålands Golf Clubille, jossa voitto meni Ranskaan Anne-Charlotte Moralle ja parhaana suomalaisena oli Ursula Wikström 5. sijallaan.