— Medialle —

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Ladies Open by Pickala Rock Resort -kilpailuun sekä kisapäiville 29.6.-1.7. että aiemmin harjoituspäivien ajaksi. Tilavarauksien ja parkkitilan rajoitteiden takia pyydämme ennakkoilmoittautumista.

Kevään aikana tullaan pitämään mediatilaisuuksia suomalaisten pelaajien kanssa, alustavasti touko-kesäkuussa. Kutsut lähetetään erikseen lähempänä ajankohtaa.

Akkreditointi

Virallinen kilpailuakkreditointi tapahtuu Lyytin kautta, linkki aukeaa myöhemmin keväällä. (Available also in English och på svenska). Akkreditoituneet mediat voivat kysyä kulkulupaa Pickalaan saavuttuaan infopisteeltä tai Marika Vossilta.

Lisätietoja

Marika Voss, Golfliiton viestintävastaava
marika.voss@golf.fi / +358 407072281

Mediapalvelut

Median edustajille on varattu klubin lähettyviltä nopealla internet-yhteydellä varustettu työskentelytila. Tila on rajattu, joten mainitsethan akkreditoituessa aikomuksestasi käyttää tilaa.
Golfautojen käyttö kilpailun aikana on rajoitettua, ja niitä tarjotaan medialle mahdollisuuksien mukaan. Tiedustele autoa kisapaikalta Marika Vossilta.

Kuvapankki

Golfliitolla on kuvaajia paikalla, ja liitto julkaisee vapaaseen käyttöön kuvia kisaviikolta päivittäin tiedotteiden yhteydessä. Myös Ladies European Tourin Flickr-tilin kuvat ovat median käytettävissä kilpailun uutisointia varten. 
Kuvaajatiedot luonnollisesti mainittava julkaisun yhteydessä.

 

Vuoden 2021 Suomen LET-kisan voittaja Matilda Castren saa onnitteluhalauksen valmentajaltaan Petteri Nykyltä.