— Medialle —

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Ladies Open by Pickala Rock Resort -kilpailuun sekä kisapäiville 29.6.-1.7. että aiemmin harjoituspäivien ajaksi. Tilavarauksien ja parkkitilan rajoitteiden takia pyydämme ennakkoilmoittautumista.

Kilpailun virallinen mediatilaisuus järjestetään Pickala Golfissa keskiviikkona 28.6. klo 16.
ILMOITTAUDUTHAN ETUKÄTEEN osoitteeseen marika.voss@golf.fi

Paikalla ainakin Suomen kärkipelaajia, kuten Tiia Koivisto, Ursula Wikström ja Noora Komulainen. Järjestäjien puolelta Golfliiton kilpaurheilupäällikkö ja promoottori Juha Juvonen sekä Pickala Golfin puolesta Janne Pelkonen. Kutsu tarkennutuilla osanottajilla lähetetään kisaviikon alussa.

Akkreditointi

Virallinen kilpailuakkreditointi tapahtuu Lyytin kautta. (Available also in English och på svenska). Akkreditoituneet mediat voivat kysyä kulkulupaa Pickalaan saavuttuaan infopisteeltä tai Marika Vossilta.

Lisätietoja

Marika Voss, Golfliiton viestintäpäällikkö
marika.voss@golf.fi / +358 407072281

Mediapalvelut

Median edustajille on varattu klubin lähettyviltä nopealla internet-yhteydellä varustetut kaksi mediakonttia. Tilaa on rajallisesti, joten mainitsethan akkreditoituessa aikomuksestasi käyttää tilaa.
Golfautojen käyttö kilpailun aikana on rajoitettua, ja niitä tarjotaan medialle mahdollisuuksien mukaan. Tiedustele autoa kisapaikalta Marika Vossilta.

Kuvapankki

Golfliitolla on kuvaajia paikalla, ja liitto julkaisee vapaaseen käyttöön kuvia kisaviikolta päivittäin tiedotteiden yhteydessä. Myös Ladies European Tourin Flickr-tilin kuvat ovat median käytettävissä kilpailun uutisointia varten. 
Kuvaajatiedot luonnollisesti mainittava julkaisun yhteydessä.

 

Vuoden 2021 Suomen LET-kisan voittaja Matilda Castren saa onnitteluhalauksen valmentajaltaan Petteri Nykyltä.