Maamme-laulu avasi tiistain Pro-Am-ohjelman

Aura Golfissa nähtiin hymyileviä kasvoja ja hetkittäin villejä tuuletuksia, kun Gant Ladies Openin kilpailuviikko laukaistiin tiistaina toden teolla käyntiin nimisponsori Gantin isännöimässä Pro-Am-tapahtumassa. 

Kumppanit jakoivat yhteisiä elämyksiä vieraidensa kanssa, verkostoituivat ja nauttivat mahdollisuudesta olla mukana kotimaista kilpagolfia tukemassa. Rusinana pullassa oli tilaisuus seurata pääkiertueella pelaavia ammattilaishuippuja lähietäisyydeltä.

Yksi päivän kohokohdista koettiin jo yhdeksältä aamulla. Aura Golfin toiminnanjohtajan Sami Peren avattua tervetulotilaisuuden runsaslukuinen osanottajajoukko hiljentyi kuuntelemaan Ulmin oopperaan kiinnitetyn basso Erik Rousin esittämää Maamme-laulua.

Hienon hetken jälkeen Turun kaupunginjohtaja Minna Arve kiitteli tapahtuman järjestelyjä terveysturvallisuuden näkökulmasta ja osoitti erityiskiitoksen tapahtuman mahdollistaneille lukuisille yrityksille ja muille yhteistyökumppaneille.

Seuraavaksi Pere antoi puheenvuoron Gantia maahantuovalle Lars Lönnqvistille, jota hän luonnehti Suomen ja Euroopan parhaaksi sponsoriksi. Lönnqvist heitti vastapallon ja luonnehti puolestaan Aura Golfia Suomen, Euroopan ja maailman parhaaksi kentäksi. Sääkin oli hänen mukaansa sitä, mitä tapahtumaa suunniteltaessa tilattiin.

Myynti- ja markkinointijohtaja Kimmo Rantamäki Suomen Golfliitosta sai lopulta lähettääa tervehdyksellään pelaajat kentälle. Hän kehotti mukanaolijoita nauttimaan viikon tarjoamasta harvinaisesta golfjuhlasta ja muistutti kaikkien pelaajien ulottuvilla olevasta hole in one -palkinnosta. Jokaiselle ”ässän” tehneelle on luvassa bägitelineellä varustettu Scogo-sähköskootteri. Jos ainuttakaan hole in onea ei kilpailupäivinäkään tehdä, skootteri arvotaan kaikkien Pro-Amissa mukana olleiden kesken.

Helle kipusi päivän aikana lähes kolmeenkymmeneen asteeseen. Jälkilöylyjä jaksettiin kuitenkin tyytyväisinä heittää niin saunan lauteilla kuin ruokapöydässäkin. VIP-teltassa järjestetty palkintojenjako päätti tilaisuuden ja saatteli tyytyväiset vieraat kotiin.

Golfjuhlat jatkuvat keskiviikkona, jolloin Pro-Am-tapahtumaa isännöi Aura Golfin kunniapuheenjohtaja Heikki Vaiste, toinen kilpailun pääsponsoreista.

Alla joitakin tunnelmia. Lisää kuvia julkaistaan Suomen Golfliiton Facebook-sivulla.

B4A3057_JT

Kuva 1 / 21