Tiia Koivistolla suomalaisittain paras kenraaliharjoitus ensi viikon LET-kotikilpailuun

Czech Ladies Open oli viimeinen Ladies European Tour -kilpailu ennen kuin kiertue rantautuu ensi viikolla Suomeen. Ladies Open by Pickala Rock Resort -kilpailun kenraaliharjoituksessa Tšekissä parhaiten suomalaisista onnistui Tiia Koivisto sijoittumalla jaetulla 32. sijalle.

Cutin selvittäneistä muista suomalaisista Ursula Wikström (-1) oli 45:s, Sanna Nuutinen (par) 50:s ja Noora Komulainen (+3) 59:s.

Koiviston tuloskortti näytti kilpailun kolmen kierroksen jälkeen yhteistulosta -2 (74–69–71). Avauspäivän korkean tuloksen syytkin olivat selvillä.

”Ensimmäinen päivä oli haastava kovan puuskittaisen tuulen takia. Eilen oli ihan hyvää tekemistä kokonaisuutena”, Koivisto summasi.

Sunnuntain kierrokselle Koivisto lähti 20. sijalta, mutta nousu kärkisijoille jäi odottamaan tulevia viikkoja.

”Tänään kenttä pelattiin helppona, mutta en oikein saanut putteja uppoamaan.”

Kilpailun voittajaksi pelasi Intian Diksha Dagar tuloksella -13. Vasemmalta puolelta pelaava Dagar hallitsi kisaa avauskierroksesta lähtien, ja toiseksi sijoittunut Trichat Cheenglab jäi hänestä neljän lyönnin päähän.

Ladies European Tour suuntaa siis ensi viikolla Suomeen ja Pickalaan, jossa pelataan torstaista lauantaihin Ladies Open by Pickala Rock Resort -kilpailu. Kilpailussa on mukana 14 suomalaispelaajaa, myös Koivisto.

”Kiva päästä pelaamaan kotona ensi viikolla. Olen käynyt Pickalan nyt muutaman kerran pelaamassa ja kenttä vaikuttaa hyvältä”, Koivisto viestitti Tšekistä.