Vapaaehtoishaku auki!

Ei kahta ilman kolmatta – golfin ystävät pääsevät jälleen ensi kesänä seuraamaan huippugolfia ja suosikkipelaajiaan lähietäisyydeltä, kun Ladies European Tourin osakilpailu pelataan Suomessa kolmatta vuotta peräkkäin. Ladies Open by Pickala Rock Resort -nimeä kantava kilpailu pelataan Pickala Golfin Park-kentällä Siuntiossa 29.6.-1.7.2023.

JOKAINEN HUIPPUTAPAHTUMA VAATII ONNISTUAKSEEN SITOUTUNEITA VAPAAEHTOISIA – ILMOITTAUDU MUKAAN!

Pickala Golf Club etsii vapaaehtoisia tapahtuman läpiviemiseen. Kilpailu pelataan torstaina ja perjantaina kahden tiin lähtöinä 1. ja 10. teeltä. Aamulla aloitetaan klo 08:45 alkaen ja iltapäivällä klo 13:15 alkaen. Aloitusajat tarkentuvat lähempänä kilpailua. Kahden kierroksen jälkeen lauantain finaalikierroksella jatkavat 60 parasta ja heidän kanssaan tasatuloksessa olevat pelaajat.

Vapaaehtoisia kaivataan erilaisiin kisatehtäviin ja tarve on päivittäin jopa noin 150 henkeä. Päivän työvuoro jakaantuu kahteen osaa, joten sinulle saattaa tulla joko aamu- tai iltapäivävuoro.

Toivomme, että voisit olla vapaaehtoisena erityisesti kaikkina kolmena kilpailupäivänä. Lisäksi meillä on tarve vapaaehtoisille myös muina alla mainittuina ajankohtina. On tärkeää, että saamme ilmoittautumisesi 15.3.2023 mennessäjotta työtehtävien ja -vuorojen suunnittelu voi alkaa.

Tapahtuman rakentaminen: (ke-to) 21.-22.6.
Harjoituspäivät/Pro-Am –tapahtumat: (ma-ke) 26.-28.6.
Kilpailupäivät: (to-la) 29.6-1.7.
Tapahtuman purku: (ti-ke) 4.-5.7.

CADDIE-PALVELU
Pickala tarjoaa alustavasti noin 20 pelaajalle caddie-palvelua, joka on ns. ”trolley puller” -tehtävä. Eli huolehdit pelaajan bägistä ja välineistä hänen toivomustensa mukaisesti. Voit joko kantaa bägiä tai vetää sitä kärryssä. Golfillisia neuvoja ei lähtökohtaisesti anneta. Pelaajat maksavat tehtävästä 25 €/pvä. Ilmoittautumiset alla olevan linkin kautta.

KOTIMAJOITUS PELAAJILLE
Kilpailun virallisena hotellina toimii Iso Omenan läheisyydessä sijaitseva Hotel Matts. Osa LET-kiertueen pelaajista majoittuu mielellään myös paikallisten asukkaiden luokse. Laitathan ilmoittautumiseen tiedon, jos haluat veloituksetta majoittaa pelaajia kotiisi kentän läheisyydessä. Suurin osa pelaajista tulee Suomeen kisaviikon maanantaina ja lähtee sunnuntaina.

PAIKOITUSTILAA PICKALASSA
Tapahtuman aikana tarvitaan Störsvikin alueella pelaajille, katsojille, vieraille ja vapaaehtoisille runsaasti paikoitustilaa. Onko pihallasi ylimääräistä paikoitustilaa, johon voisi kisapäivien ajaksi tuoda autonsa? Jos on, laita tästäkin tietoa ilmoittautumislomakkeeseen.

Ilmoittautumiset suoraan LYYTIIN. 

Lisätietoja voit tiedustella osoitteesta letpickala@gmail.com

Pickala Golf Club tarjoaa vapaaehtoisille päivittäin lounaan sekä yhtenäiset kisa-asusteet. Tapahtuman vapaaehtoistyöntekijät ovat Golfliiton Tuplaturva-vakuutuksen piirissä.

TERVETULOA ILOISEEN VAPAAEHTOISTEMME JOUKKOON – LET’S ROCK TOGETHER!

PICKALA GOLF CLUB
Ladies Open by Pickala Rock Resort
Järjestelytiimi
Outi, Sari ja Sirpa